SpeedyCom.net Home | Contacteer ons - 21/09/2020
Domeinnamen WebHosting WebDesign WebApplicaties E-Mailing OnlineBackup Downloads
webdesign
Design
Dynamische codering (In opbouw)
Foto --> HTML pagina (In opbouw)
Design

Als specialisten in het professioneel en overzichtelijk presenteren op het internet, vormen wij een geschikte partner voor u om uw aanwezigheid op het internet te verzorgen. Dit doen wij door een design te maken dat enerzijds het onderwerp verwoord, anderzijds de gewenste uitstraling toont.

Het design moet kenmerkend zijn, maar niet de aandacht opeisen. Het is een hulpmiddel om uw content en uw boodschap duidelijker naar voren te brengen. Pas als u volledig tevreden bent met het design, werken wij het uit tot een volledige website.

Werkwijze:
Het laten vervaardigen van een website door een externe partij, kan voor u een sprong in het diepe zijn. Daarom willen wij u de garantie geven dat uw opdracht door ons volledig en naar tevredenheid wordt afgehandeld. Na een eerste contactlegging beginnen wij met ons eerste ontwerp in een tekenprogramma.

Dit sturen wij u toe in een leesbaar formaat. Aan de hand van uw feedback passen wij het ontwerp aan tot perfectie. Als alles naar tevredenheid is, stellen wij een contract op en wordt de site volledig en functionerend uitgewerkt.

© 2020 | SpeedyCom.net | Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. 21% BTW | Verkoopsvoorwaarden